Retourneren

BESTELLING RETOURNEREN

Wij doen er alles aan om de onderdelen, apparatuur en producten met zoveel mogelijke informatie te tonen op internet, maar het kan desondanks voorkomen dat u een onderdeel of apparatuur niet juist heeft besteld of dat wij een onjuiste levering uitleveren.

Neem vooraf altijd contact met ons op, het kan namelijk voorkomen dat er door de fabrikant een productwijziging is geweest, en dat het geleverde onderdeel of apparatuur wel juist is.

Artikelen
1.
 Het te retourneren onderdeel of apparatuur moet in originele gesloten verpakking worden geretourneerd;

2. U heeft een retourbon nodig om onderdelen of apparatuur retour te sturen zonder retour bon wordt het onderdeel of apparatuur geweigerd
3. Retourgestuurde onderdelen, apparatuur of producten worden niet teruggenomen indien:
a. Ze gebruikt zijn 
b. Ze beschadigd zijn
c. Speciaal voor u zijn besteld (bijvoorbeeld deurrubbers, frituurmanden, elementen, printplaten, appatauur enz die uit de verpakking zijn geweest )
d. Speciaal voor u zijn gemaakt of besteld

Als u zelf het onderdeel of apparaat heeft uitgekozen dan kunt u dit product of onderdeel retour sturen maar dan wordt er een vermindering van 30 % op het onderdeel of apparaat van de aankoopsom in rekening gebracht i.v.m. onze gemaakte administratie en retour kosten van onderdeel of apparaat naar fabrikant.

Dus u kunt contact met ons opnemen om voor u het juiste onderdeel of apparaat uit te zoeken.

Zo kunnen wij voor u zorgen dat er geen onodige kosten onstaan.

Condities
1. Retour te zenden onderdelen of apparatuur moet binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Dit kan per e-mail of telefoon.
2. Het te retourneren onderdeel of apparaat moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van de retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn;
3. De retourzending moet zijn voorzien van een retourbon welke volledige ingevuld dient te zijn;
4. De retourzending dient te worden ( met bijbehorende retourbon ) verstuurd naar: Hartman en zn Horeca Service -  - Eglantierbaan 47 -        2908LV te Capelle aan den IJssel altijd in overleg zonder overleg of retourbon worden de onderdelen of apparatuur niet retour genomen
5. De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd. 

Frankeren retourzending
De kosten voor het retour zenden komen voor eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. U dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van de retourzending ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling
Zodra de onderdelen of apparatuur zijn ontvangen en verwerkt, wordt het bijbehorende bedrag zo spoedig mogelijk op u rekening teruggestort.

De verzendkosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort tenzij anders is overeengekomen.

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel