SYR Hygiene gereedschappen

         

Hartman Cleaning Products SYR hygiene gereedschappen

De afgelopen 25 jaar heeft SYR met producten gewerkt en ontwikkeld voor de Fast Food-markten. Ons vermogen om gebieden met veel verkeer te begrijpen en ontwerpsystemen waarmee een vloer droog kan blijven na het dweilen, heeft ervoor gezorgd dat SYR de afgelopen 25 jaar 's werelds grootste fastfoodketens wereldwijd heeft bevoorraad.

Doordat we inzicht hebben in de impact op het schoonmaken op basis van seizoenen, het broeikaseffect en tijdelijk personeel, hebben we een sterke groei kunnen realiseren binnen deze sector en 100% retentie. Wij leveren momenteel de top 10 van fastfoodketens over de hele wereld en ontwerpen op maat gemaakte producten om aan de behoeften van de restaurateur te voldoen.

Onze 360 ​​graden benadering zorgt ervoor dat de lus gesloten is; van orde tot levering tot training om te volgen, we zijn er bij elke stap.

We hebben nu stappen ondernomen om systemen te ontwerpen die dit helpen verminderen door te kijken naar specificatie, vetoverdracht, gemorste hoeveelheden en vuil , wat allemaal bijdragende factoren zijn op dit gebied.

Van wieg tot graf ontwerpen we, we bouwen, we trainen en we begrijpen het. Omdat SYR focust op alle potentiële ontvlammingspunten, hoeft u alleen maar de klantervaring centraal te stellen.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

www.hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

 

Sorteer op
  • SYR Hygiene gereedschappen
    SYR Hygiene gereedschappen

    De afgelopen 25 jaar heeft SYR met producten gewerkt en ontwikkeld voor de Fast Food-markten. Ons vermogen om gebieden met veel verkeer te begrijpen en ontwerpsystemen waarmee een vloer droog kan blijven na het dweilen, heeft…

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel