Tabs & Power Boost t.b.v. het reinigen van, Vetafscheiders , riolering, vetputten, IBA’s, Vijvers, gootsteen, toilet, urinoirs, septic tank, Vacuüm systemen schepen, vuilwatertanks.

Tabs & Power Boost t.b.v. het reinigen van,

Vetafscheiders , riolering, vetputten, IBA’s, Vijvers, gootsteen, toilet, urinoirs, septic tank, Vacuüm systemen schepen, vuilwatertanks.

Tabs of Power Boost bestaan uit chemisch zuurstof en (slapende) aerobe bacteriën. Het chemisch zuurstof uit de tabletten verhoogt het zuurstofgehalte in het afvalwater en neutraliseert de Ph-waarde. Hierdoor verdwijnt de geur van waterstofsulfide en wordt corrosie voorkomen.

De bacteriën worden actief wanneer ze in contact komen met water en zuurstof.

Zij zorgen voor spijsvertering van alle organische stoffen in het afvalwater, inclusief vet en dierlijke, plantaardige en minerale oliën. De aerobe bacteriën scheiden geen schadelijke stoffen uit. In tegenstelling tot vloeibare behandelingssystemen zakken de tabletten naar de bodem van de vetput en/of de vuilwatertank. De tabletten zijn ontworpen om langzaam op te lossen door het gebruik van natuurlijke, in water oplosbare polymeren en synthetische, niet gevaarlijke polymeerbindmiddelen. Alle ingrediënten in de tabletten zijn ecologisch verantwoord en niet giftig.

Werking chemisch zuurstof

De tabletten lossen op en geven daarbij natriumcarbonaat peroxide vrij, een vaste vorm van waterstofperoxide. De hierbij vrijgekomen zuurstof veroorzaakt een directe menging door het borrelen. Deze actie zorgt ervoor dat de zuurstof door de tank wordt verspreid.

Het natriumcarbonaatdeel van het zout neutraliseert de Ph-waarde van het water. De vrijgegeven zuurstof reageert met waterstofsulfide (en andere sulfiden, thiol en thio-alcohol) en zet dit om in niet-toxisch natriumsulfaat en diverse zouten van de organische sulfiden.

Door het verhoogde zuurstofgehalte van het water verminderen sulfidegeuren en wordt de corrosie van pijpen, pompen, en kleppen voorkomen.

Specificatie Tabs: Type: bacteriën tablet Afmeting: 7,5 cm

Gewicht: 140 gram

Verpakking: per 50 st (in vocht- en luchtdichte 10L emmer)

Specificatie Boost Type: bacteriën poeder Afmeting: poedervorm

Verpakking: 7 kg (in vocht- en luchtdichte 10L emmer)

Toepassingen:

Riolering, vetputten, IBA’s, Vijvers, gootsteen, toilet, urinoirs, septic tank, Vacuüm systemen schepen, vuilwatertanks, vetafscheiders.

Hartman Cleaning Products

Bredeweg 118 F

3059RP te Zevenhuizen ( Zuidholland )

Verkoop : 06-54746513 – Email : hartmanenzn@gmail.com

Web : www.hartmancleaningproducts.nl

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel