Tork en hygiëne

                                               Afbeeldingsresultaat voor Tork

www.hartmancleaningproducts.nl wil de mensen de zekerheid geven dat ze verblijven, eten of werken in een veilige, schone omgeving. En bedrijven willen de zekerheid dat ze er alles aan hebben gedaan om een werkonderbreking door ziekteverzuim te voorkomen. Maar goede hygiëne is een gezamenlijke inspanning, die draait om de gewoonte van medewerkers en klanten om effectief hun handen te wassen.  

Wij willen hierbij helpen. We kunnen helpen door de beste combinatie van onze producten samen te stellen en zo handhygiëne voor iedereen makkelijker te maken op uw werkvloer. Zo kunt u uw gasten meer zekerheid bieden, uw medewerkers gerust stellen over de hygiëne van de sanitaire ruimte of kruisbesmetting voorkomen in omgevingen waar hygiëne cruciaal is.

Dagelijkse hygiëne verbeteren

Een schone, goed functionerende sanitaire ruimte draagt bij aan een goede indruk van uw bedrijf en laat iedereen zien dat ze zich in een hygiënische en veilige omgeving bevinden.  

Tork zepen, handdoeken en dispensers bevorderen een manier van effectief handen wassen die zacht is voor de huid, terwijl ook het afval en de onderhoudstijd worden verminderd. De resultaten van tests en focusgroepen op kleuterscholen hebben geleid tot het ontwikkelen van Ella's school voor handen wassen – bestaat bijvoorbeeld uit een app voor kinderen om regelmatige routines voor handen wassen aan te sporen. Het materiaal is gecontroleerd op feiten door het Instituut voor toezicht op besmettelijke ziekten (Västra Götaland, Zweden) 

Vraag ons hoe we kunnen helpen betere gewoonten te stimuleren in uw sanitaire ruimten, zodat u zich op de rest van uw werkzaamheden kunt richten.

Voldoen aan kritische hygiënenormen

Als u in de gezondheidszorg of horeca werkt, dienen uw medewerkers te voldoen aan striktere handhygiënenormen. 

Drukke mensen weten dat regelmatig handen wassen belangrijk is, maar het wordt vaak vergeten. Door te observeren hebben wij geleerd hoe mensen te werk gaan in gebieden waar hygiëne cruciaal is. Daardoor kunnen wij u helpen dispensers te plaatsen op de meest zichtbare plekken, zodat iedereen er tijdens de dagelijkse werkzaamheden aan herinnerd wordt. 

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel