Waterdoorlatende Borstels en Stelen van FBK

                           

FBK borstels en stelen met watertoevoer bij Hartman Cleaning Products

Om vuil van vrachtwagens, wanden, machines en andere onderdelen te verwijderen heeft u vaak meerdere handelingen nodig. Vaak is het nodig om mechanische druk aan een oppervlak toe te voegen door bijvoorbeeld te borstelen. Echter alleen mechanische druk is vaak niet voldoende, een transportmiddel voor het vuil is vaak gewenst. Vuil wat onder mechanische druk los geborsteld word, kan worden afgevoerd met water. Hartman Cleaning products heeft samen met FBK deze twee stappen samengevoegd door borstels te creëren met een waterdoorvoer. U bespaart hiermee tijd doordat u niet achteraf niet meer hoeft na te spoelen. Tevens voorkomt u dat het vuil tijdens het borstelen krassen maakt doordat het vuil gelijk afgevoerd word.

Transport borstels met waterdoorvoer

De FBK  transport borstels met waterdoorvoer hebben een aantal andere eigenschappen dan de colour coding lijn van Vikan. Zo zijn alle vezels van deze borstels gesplitst. Dit betekent dat de haren extra zacht zijn zodat krassen op carrosserieën voorkomen worden. Door de toevoeging van watertoevoer word vuil gemakkelijker losgeweekt en gelijk tijdens het borstelen afgevoerd. Een ander kenmerk van de watertoevoer borstels uit deze lijn is dat ze extra brede en zachte stootranden rondom de borstel hebben zodat u lak beschermt word tegen stoten en krassen.

FBK Borstels met watertoevoer

Uiteraard is het nodig dat wanneer u een borstel heeft met water doorvoer dat u ook een steel uitzoekt die in staat is om water door te voeren.  FBK heeft een aantal stelen en telescoopstelen  die hiervoor geschikt zijn. Zo zijn er stelen met slanpilaren, snelkoppelingen en stelen met gardena aansluitingen zodat u hier gemakkelijk een tuinslang met kraandruk op kunt aansluiten. Uiteraard zijn deze stelen ook geschikt voor de special ophangsystemen die Vikan heeft ontwikkeld om uw stelen en borstels netjes op te hangen. Dit verlengt de levensduur en de kwaliteit van de borstels.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

www.hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel