FBK REINIGINGS GEREEDSCHAP KOPEN

Zoekt u een sterke, lichte en duurzame HACCP kleurcode bezem? Kies dan voor de bezems van FBK. De bezems zijn in veel kleuren en maten verkrijgbaar, zodat er altijd wat tussen zit wat bij uw organisatie past. Daarnaast zijn ze erg makkelijk schoon te maken en vaatwasbestendig en bevatten ze geen scherpe interne hoeken. Dit voorkomt dat er meubels of andere objecten beschadigd raken wanneer de bezem wordt gebruikt. In onze webshop vindt u verschillende soorten bezems:

FBK ApS (Fyens Børste & Kostefabrik ApS) is sinds 1887 bezig met het ontwikkelen en produceren van borstels en doet ervaring op van 3 eeuwen.

De productie is exclusief voor de professionele markt gericht op reiniging en behandeling in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, farmaceutische en chemische industrie. Toonaangevende schoonmaakbedrijven hebben van FBK-producten hun nummer 1 keuze gemaakt voor ziekenhuizen, meerdere detailhandelaren en tal van andere toepassingen.

Inbegrepen samen met een breed scala aan borstels zijn bezems, boeners, tank borstels, deegkrabbers, vis borstel, buizen reinigers,combivegers, emmers,trekkers,hotel stoffer en blik,handvegers, hygiene waterpistool, kwasten, spatels, pad houders, vloerpads, scheppen, schrapers, stelen, waterdoorlatende borstels, waterdoorlatende stelen, en telescopische stelen, tank borstels, vloertrekkers, in vele maten en muur opslagsystemen in alle 10 kleuren.

FBK beschouwt productveiligheid als een hoge prioriteit en heeft items ontwikkeld in metalen en röntgenstralen detecteerbare materialen die die extra productzekerheid bieden.

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel