Doseersysteem

Veilig en nauwkeurig reinigingsmiddelen doseren of verdunnen doet u door een doseersysteem te gebruiken. De dispensers in de online groothandel van Hartman Cleaning Products werken onafhankelijk van elektriciteit en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Bekijk ons volledige aanbod online of plaats meteen en bestelling.

Email: hartmanenzn@gmail.com Bel ons

Een doseersysteem van Dosing Care voor wastafels, emmers en flacons

Of u nu regelmatig een vaatwasser aanzet, de vloer boent met een boenmachine of voor een ander doel gaat reinigen. U wilt natuurlijk wel precies de juiste dosering aan reinigingsmiddel gebruiken. Het doseersysteem van Dosing Care levert de juiste hoeveelheid, waardoor u overdosering voorkomt en afval wordt verminderd.

Bestel het doseersysteem in de webshop

Met een breed aanbod aan doseersystemen van Dosing Care, is de kans groot dat er voor u een passende uitvoering beschikbaar is. Heeft u een geschikt doseersysteem gevonden? Plaats deze in uw online winkelmand, vul tijdens het bestelproces uw gegevens in en reken veilig en snel online af. Nadat wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen, sturen wij de bestelling naar het door u opgegeven adres op.

Vragen? Onze klantenservice staat u te woord

Heeft u, voordat u een bestelling in de webshop plaatst, vragen? Wilt u meer weten over de doseersystemen, het gebruik ervan of overige vragen? Onze medewerkers staat u graag telefonisch te woord via 06-54746513.

Bekijk ook

Absorptiemateriaal | Afval rolcontainer kopen | Afvalcontainer horeca

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel