Reinigingsmiddelen horeca

Natuurlijk wilt u uw reinigingsmiddelen voor de horeca bij één vaste leverancier halen. U heeft uw producten hierdoor snel én in één keer in huis. Handreiniging, desinfectiemateriaal, allesreiniger en toiletreiniger zijn voorbeelden van producten die u bij de groothandel van Hartman Cleaning Products haalt. Bekijk ons volledige aanbod online en plaats eenvoudig een bestelling.

Email: hartmanenzn@gmail.com Bel ons

Kies uit tientallen reinigingsmiddelen voor de horeca

Als er iets belangrijk is in uw restaurant, beachclub of café, is het wel de hygiëne. Dag in, dag uit, moet uw zaak schoon zijn. Om verzekerd te zijn van een schone horecazaak, kiest u bij ons uit verschillende reinigingsmiddelen, zoals:

Combineer de reinigingsmiddelen met schoonmaakdoeken

Met alleen de reinigingsmiddelen voor de horeca bent u er nog niet. Combineer deze producten daarom met ons aanbod aan schoonmaakdoeken, zoals theedoeken, microvezeldoeken en sopdoeken. Voor gevoelige handen gebruikt u reinigingshandschoenen. En potten en pannen haalt u met hygiënische vloer vlonders van de grond tijdens het schoonmaken.

Bestel uw reinigingsmiddelen in een paar muisklikken

Heeft u de reinigingsmiddelen waar u naar op zoek was gevonden? Nadat u uw online winkelmand heeft gevuld, vult u de gegevens in waar de bestelling naar toe moet worden gestuurd. Voordat u het weet heeft u uw reinigingsmiddelen al in huis! Vragen? U bereikt onze klantenservice telefonisch via 06-54746513.

Bekijk ook

Sauna producten groothandel | Schoonmaakartikelen online kopen | Servetten groothandel

Sorteer op

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel