Baby verschoontafels

In de online groothandel van Hartman Cleaning Products heeft u de keuze uit verschillende baby verschoontafels. Kies bijvoorbeeld voor opklapbare verzorgingstafels die praktisch en ruimtebesparend zijn of kies voor een verzorgingstafel die moeders mee onderweg kunnen nemen. Heeft u een keuze gemaakt uit de verschoontafels voor baby’s? Dan bestelt u deze tafel eenvoudig en snel in onze webshop. Een kind kan de was doen!

Email: hartmanenzn@gmail.com Bel on

De baby verschoontafels zijn van alle gemakken voorzien

Of u nu een grote of kleine ruimte tot uw beschikking heeft, er is altijd wel een geschikte verschoontafel voor. De modellen zijn namelijk opklapbaar en voorzien van een doordacht design. Wat dacht u van een tafel met brede randen voor extra veiligheid. Een tafel, eenvoudig met 1 hand te openen. En een tafel, zodanig ontworpen dat er geen vingers tussen het scharnier kunnen komen.

Hygiëne staat voorop bij de verschoontafels

Snel en makkelijk een vieze luier verwisselen: dat staat natuurlijk centraal als moeders een bezoek brengen aan een verschoontafel. Deze hygiëne kunt u altijd garanderen, door de verschoontafel te combineren met Rubbermaid wegwerp beschermdoekjes. Deze doekjes vangen vocht op, waardoor direct contact met de verschoontafel vermeden wordt.

Vragen? Onze klantenservice staat u graag te woord

Wilt u graag meer informatie over een van onze baby verschoontafels? Onze klantenservice staat u hierover graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 06-54746513.  

Bekijk ook

Brita waterontharders | Desinfectiemiddel horeca | Elektrische vliegenvanger

Sorteer op

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel