Industrie

Olie, vet en chemicaliën zijn vuilsoorten waar medewerkers in de industrie dagelijks mee te maken hebben. Het bevuilt handen, plakt aan gereedschap en beschadigt machines en apparatuur. Een schone, veilige en productieve werkomgeving vraagt om een leverancier met een breed en hoogwaardig assortiment hygiëneproducten, zoals poetsdoeken van textiel, absorptiematerialen en handreinigers. Bij Hartman Cleaning Products vindt u een uitgebreid aanbod voor de industriële branche waaruit u eenvoudig uw favoriete productassortiment samenstelt.

Ons industrie aanbod

Het industrie aanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van allerlei uiteenlopende soorten reinigingsmiddelen,hygiene gereedschappen,reinigingsmachine's, afvalbakken, poetsdoeken van textiel, nonwoven, en papier, dispensers en absorptiematerialen tot en met handzepen en toiletpapier. 

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de industrie- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van schoonmaak en hygiëne. En daar profiteert u van.

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Andere bestelde ook :

Afvalbakken - AfvalzakkenAbsorptiemateriaal - Reiniging en Desinfectiemiddelen Hygiëne gereedschappenHygiëne papierPersoonlijke hygiëne -Hygiëne doekenAutomatische handdrogers - Dispencerlines 

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

www.hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel