Facility

Het facility aanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van allerlei uiteenlopende soorten reinigings producten, toilet- en handdoekpapier, handzepen, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers en dispensers tot en met nonwovendoeken, afvalbakken en afvalzakken. U kunt bij ons terecht voor al uw hygiëne-oplossingen. Wij zijn uw totaalleverancier. Dit betekent dat wij voor elke Euro Products papier-, textiel-, of zeepsoort een bijpassende dispenser kunnen leveren. Daarnaast hebben wij ook een eigen Euro Products Pearl Black en Pearl White dispenserlijn.

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de facility- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van schoonmaak en hygiëne. En daar profiteert u van.

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u weten wat Hartman Cleaning Products voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om u, en uw bedrijf beter te leren kennen.

Andere bestelde ook :

Afvalbakken - AfvalzakkenReiniging en Desinfectiemiddelen Hygiëne gereedschappenHygiëne papierPersoonlijke hygiëne -Hygiëne doekenAutomatische handdrogers - DispencerlinesBaby verschoningstafel

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

www.hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel