Voedingsinductrie / Horeca HACCP

             

In een bedrijf waar voedsel wordt verwerkt zijn de HACCP-regels belangrijk. In een horecabedrijf zijn hygiënische toiletten, een schone keuken en goed gedekte tafels een must. Dat vraagt om een leverancier met een breed en hoogwaardig assortiment met reinigingsmiddelen, desinfectie middelen, handdesinfectanten, hygiene gereedschappe, dispensers, papierrollen, nonwovendoeken en table top producten. Met Hartman Cleaning Products kiest u voor een partner die een volledig hygiëne-assortiment kan leveren. Dankzij ons one-stop-shopping-concept koopt u al uw hygiëneproducten in op één adres.

Ons food aanbod

Het foodaanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van allerlei uiteenlopende soorten reinigingsmiddelen, desinfecte middelen, handzepen, handdesinfectanten, papierrollen met voedselcertificaat, toilet- en handdoekpapier en nonwovendoeken tot aan table top artikelen zoals servetten en placemats. Ook leveren wij diverse afvalbakken, kunststof- en RVS-dispensers.

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de food- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van schoonmaak en hygiëne. En daar profiteert u van.

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Afvalbakken - Afvalzakken - Doseer systemen Reiniging en Desinfectiemiddelen Hygiëne gereedschappenHygiëne papierPersoonlijke hygiëne -Dispencerlines Hygiëne doeken 

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

www.hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

 

 

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel