Industrie

Olie, vet en chemicaliën zijn vuilsoorten waar medewerkers in de industrie dagelijks mee te maken hebben. Het bevuilt handen, plakt aan gereedschap en beschadigt machines en apparatuur. Een schone, veilige en productieve werkomgeving vraagt om een leverancier met een breed en hoogwaardig assortiment hygiëneproducten, zoals poetsdoeken van textiel, absorptiematerialen en handreinigers. Bij Hartman Cleaning Products vindt u een uitgebreid aanbod voor de industriële branche waaruit u eenvoudig uw favoriete productassortiment samenstelt.

Ons industrie aanbod

Het industrie aanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van allerlei uiteenlopende soorten reinigingsmiddelen,hygiene gereedschappen,reinigingsmachine's, afvalbakken, poetsdoeken van textiel, nonwoven, en papier, dispensers en absorptiematerialen tot en met handzepen en toiletpapier. 

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de industrie- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van schoonmaak en hygiëne. En daar profiteert u van.

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u weten wat Hartman Cleaning Products voor u kan betekenen?

Neem dan eens contact op of bezoek onze showroom aan de Eglantierbaan 47 - 2908LV te Capelle aan den IJssel

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Wij maken graag tijd voor u vrij om u, en uw bedrijf beter te leren kennen.

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel