Medisch

Goede hygiëne is een absolute topprioriteit in de gezondheidszorg. Infectiegevaar moet tenslotte altijd voorkomen worden. Dat vraagt om een leverancier met een breed en hoogwaardig assortiment met sanitaire- en hygiëneproducten zoals reinigingsmiddelen, desinfecterende handgel, onderzoektafelpapier,afvalbakken, dispensers met elleboogbediening en toilet- en handdoekpapier. U wilt een leverancier die goed op de hoogte is van de certificeringen waaraan hygiëneproducten in de gezondheidszorg moeten voldoen. Bij Hartman Cleaning Products vindt u een uitgebreid aanbod voor de medische branche, waaruit u eenvoudig uw favoriete productassortiment samenstelt.

Ons medische aanbod

Het medische aanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van het gebruikelijke toilet- en handdoekpapier tot aan reinigingsmiddelen, hygiënische zepen, afvalbakken, dispensers met elleboogbediening, desinfecterende handgel en onderzoektafelpapier. Wij leveren producten met diverse EN-normeringen en producten die bij het CTGB zijn geregistreerd. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en zo besteld.

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de medische- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving omtrent het gebruik van sanitaire- en hygiëneproducten in de gezondheidszorg. En daar profiteert u van.

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u weten wat Hartman Cleaning Products voor u kan betekenen?

Neem dan eens contact op of bezoek onze showroom aan de Eglantierbaan 47 - 2908LV te Capelle aan den IJssel

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Wij maken graag tijd voor u vrij om u, en uw bedrijf beter te leren kennen.

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel