Automotive

Auto’s onderhouden, poetsen en fabriceren, daarbij komt heel wat smeer, olie en vuil kijken. Dat vraagt om de juiste producten zoals reinigingsmiddelen, , poetsdoeken van textiel, handzepen en absorptiematerialen. Want alleen daarmee wordt schoon, efficiënt en veilig gewerkt in garage, werkplaats of fabriek. Bij Hartman Cleaning Products vindt u een uitgebreid aanbod voor de automotive branche, waaruit u eenvoudig uw favoriete productassortiment samenstelt.

Ons automotive aanbod

Het automotive aanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van allerlei uiteenlopende soorten reinigings middelen poetsdoeken van textiel, nonwoven en papier, dispensers en absorptiematerialen tot en met handzepen, afvalzakken en toiletpapier. 

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de automotive- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van schoonmaak en hygiëne. En daar profiteert u van..

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u weten wat Hartman Cleaning Products voor u kan betekenen?

Neem dan eens contact op of bezoek onze showroom aan de Eglantierbaan 47 - 2908LV te Capelle aan den IJssel

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Wij maken graag tijd voor u vrij om u, en uw bedrijf beter te leren kennen.

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel