Facility

Het facility aanbod van Hartman Cleaning Products is zeer compleet. Van allerlei uiteenlopende soorten reinigings producten, toilet- en handdoekpapier, handzepen, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers en dispensers tot en met nonwovendoeken, afvalbakken en afvalzakken. U kunt bij ons terecht voor al uw hygiëne-oplossingen. Wij zijn uw totaalleverancier. Dit betekent dat wij voor elke papier-, textiel-, of zeepsoort een bijpassende dispenser kunnen leveren. Daarnaast hebben wij ook een eigen Pearl Black en Pearl White dispenserlijn.

Uw kennispartner in schoon werken

Zoekt u een betrokken kennispartner die uitstekende service biedt tegen een scherpe prijs? Een leverancier die met u meedenkt en trainingen verzorgt zodat u personeel optimaal kunt functioneren ? Hartman Cleaning Products Products heeft jarenlange ervaring in de facility- en andere branches en weet precies wat er speelt op het gebied van schoonmaak en hygiëne. En daar profiteert u van.

Duurzame relaties

Hartman Cleaning Products bouwt graag aan duurzame relaties. Met klanten, leveranciers én medewerkers. Onze mensen kennen onze klanten en leveranciers vaak lang en goed. Wij weten precies welke wensen en behoeften er spelen en wat er mogelijk is. Hartman Cleaning products staat voor Flexibiliteit, servicegericht en betrokkenheid.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u weten wat Hartman Cleaning Products voor u kan betekenen?

Neem dan eens contact op of bezoek onze showroom aan de Eglantierbaan 47 - 2908LV te Capelle aan den IJssel

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Wij maken graag tijd voor u vrij om u, en uw bedrijf beter te leren kennen.

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel