FBK informatie

FBK ApS (Fyens Børste & Kostefabrik ApS) is sinds 1887 bezig met het ontwikkelen en produceren van borstels en doet ervaring op van 3 eeuwen.

De productie is exclusief voor de professionele markt gericht op reiniging en behandeling in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, farmaceutische en chemische industrie. Toonaangevende schoonmaakbedrijven hebben van FBK-producten hun nummer 1 keuze gemaakt voor ziekenhuizen, meerdere detailhandelaren en tal van andere toepassingen.

Inbegrepen samen met een breed scala aan borstels zijn bezems, boeners, tank borstels, deegkrabbers, vis borstel, buizen reinigers,combivegers, emmers,trekkers,hotel stoffer en blik,handvegers, hygiene waterpistool, kwasten, spatels, pad houders, vloerpads, scheppen, schrapers, stelen, waterdoorlatende borstels, waterdoorlatende stelen, en telescopische stelen, tank borstels, vloertrekkers, in vele maten en muur opslagsystemen in alle 10 kleuren.

FBK beschouwt productveiligheid als een hoge prioriteit en heeft items ontwikkeld in metalen en röntgenstralen detecteerbare materialen die die extra productzekerheid bieden.

De FBK schoonmaakproducten zijn verkrijgbaar bij Hartman Cleaning Products in verschillende kleuren. U kunt voor iedere ruimte en toepassingsgebieden een andere kleur kiezen. Op deze manier kunt u de kans op verwisseling uitsluiten en voor elke ruimte de juiste materialen gebruiken. Met name op plaatsen waar hygiëne erg belangrijk is, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, voedselverwerkingsbedrijven, horeca en chemische bedrijven, kan door een schoonmaaksysteem met verschillende kleuren. Het risico van overdracht van bacteriën wordt hierdoor effectief verminderd.Heeft u vragen kunt u vrijblijvend kontact met ons op nemen www.hartmancleaningproducts.nl - hartmanenzn@gmail.com - 0654746513

Sorteer op

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel