Over onsShowroom Hartman Cleaning products          

Hartman Cleaning Products,

Begonnen als Horeca en Hygiene Service in 1998. Na vele hygiene jaren en ons grote netwerk zijn we online en offline uitgegroeid tot één van de grootste contact- en leverancierspersonen op het gebied Horeca, Voedselinductrie, Automotive,Industrie, Medisch, 
Vanuit onze ervaring en kennis is Hartman Cleaning Products ontstaan. U kunt bij ons terecht voor hygiëne binnen iedere branche. Hartman Cleaning Products biedt u de verzorging van het complete ´HACCP Hygiëne werkplan’.

Onze voorwaarden:
Bij afname van onze reinigingsproducten, -papierwaren en -gereedschappen, krijgt u onze dispensers, doseerpompen (vloeibaar vaat- en naglansmiddel) en het gepersonaliseerde complete ´HACCP Hygiëne werkplan’.

LET OP, must know!
Vanaf 1 april 2016 is ieder Horecabedrijf verplicht het HACCP certificaat te behalen. Dit geldt voor iedereen die met voeding werkt. Bekijk de link voor meer informatie:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voeding/voedselveiligheid-in-nederland


ALLES VOOR DE PROFESSIONELE SCHOONMAAK
HACCP GESPECIALICEERD

Hartman Cleaning Products is gespecialiseerd in het leveren van professionele reinigingsmiddelen voor profesionele schoonmaak. Veel van onze producten uit het complete en uitgebreide assortiment heeft u binnen 48 uur in huis! Daarnaast bieden wij een optimale service, dagelijkse bezorging en zeer concurrerende prijzen. U beschikt over een eigen adviseur.Bij gebruik van Hartman Cleaning Products het verpligte Hygiene werkplan gratis in bruikleen.Bij gebruik van Hartman Cleaning Products renigings middelen en hygiene papier krijgt u de dispencers gratis in bruikleen.

Tevens leveren wij u ook bij de reinigings producten van Hartman Cleaning Products de verpligte informatie en veiligheidsbladen.

Totaalpakket voor uw bedrijf!

Door onze jarenlange ervaring in renigings en schoonmaaktools, hebben wij onze service perfect weten af te stemmen op diverse branches. Dankzij onze rechtstreekse afname van een gerenommeerde fabrieken in nederland , zijn wij in staat u de nieuwste, veiligste en kwalitatief hoogstaande reinigingsmiddelen en schoonmaaktools te leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Verder kunt u van ons een intensieve begeleiding en service verwachten.

Voedselveiligheid
Speciaal voor de Horeca heeft Hartman Cleaning Products een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.

Eenvoudig reinigingsmiddelen online bestellen 

Een onderdeel van onze uitgebreide service is dat u eenvoudig online professionele reinigingsmiddelen kunt bestellen. En onze zeer complete assortiment schoonmaakartikelen. Heeft u vragen dan kunt u direct contact opnemen met uw vaste adviseur. 

 

                                                                                               

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel