ERGONOMIC KUNSTSTOF STELEN

Voor vegen, schrobben, trekken en schrapen
Deze superhygiënische kunststof stelen passen op alle vegers, bezems, schrobbers, vloertrekkers, schuurpadhouders, vloerschrapers, hoekschrobbers, tankborstels, buizenborstel, pijpen- en buizenreinigers en wormhuisborstels uit onze Hartman Cleaning products - borstelwerkserie. De losse stelen zijn eenvoudig op koppen van verschillende formaten te schroeven en direct te gebruiken.

Hygiënische steel uit één stuk
De steel is gemaakt van 100% kunststof uit één stuk en heeft dus geen gaten of kieren waarin zich voedsel, schimmels en bacteriën kunnen verzamelen.

Ergonomisch schoonmaken
Dankzij de ergonomische handgreep van kunststof ervaar je ook bij intensief gebruik geen druk op de armspieren, waardoor je bij je schoonmaakwerkzaamheden geen spierklachten krijgt. Kunststof is bovendien twintig procent lichter dan de aluminium steel, wat de ergonomie nog verder verbetert. De steel is zelfs zó licht dat hij blijft drijven!

Ideaal voor de voedingsbranche
De kunststof stelen voldoen aan alle eisen voor de voedingsindustrie. Dit maakt ze ideaal bij het hygiënisch schoonmaken van ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt, zoals fabriekshallen, productieruimtes, restaurants en winkels in de vlees-, vis- en groentesector. De materialen worden veel gebruikt door voedselproducenten en voedselverwerkers zoals fabrieken, keukens en restaurants, bakkers, slagers, groenteboeren en andere winkels.

Zorg voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Hartman Cleaning Products lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.

Sorteer op

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel