STELEN FBK HACCP KLEURCODE

                              

De FBK stelen zijn door FBK geproduceerd op een wijze waarbij food safety, ergonomie en efficienty kenmerken zijn die centraal staan bij het ontwerp en de productie van deze stelen. De FBK stelen hebben een universele aansluit methode. Dit betekent dat alle stelen op alle andere bezems, borstels, trekkers, vegers en schrobbers passen. Op deze wijze kunt u dus heel makkelijk een combinatie maken van een cleaning tool waarbij u in iedere situatie een juiste steel kunt uitzoeken. Heeft u een lange steel nodig? of juist een korte? wilt u liever een ultra hygiene steel van glasvezel of aluminium ? Vikan maakt het mogelijk in iedere situatie, en bij iedere lichaamslengte de perfect bijpassende steel te leveren.

FBK stelen in HACCP kleuren

Wanneer u veel moeite heeft gestoken in het opzetten van uw kleurcoderingsprogramma is het fijn wanneer uw schoonmaakmaterialen natuurlijk binnen dit kleurcoderingprogramma passen. Natuurlijk zijn alle borstels, bezems en overige FBK producten leverbaar in 10 verschillende kleuren die prima binnen uw HACCP protocol passen. De FBK stelen zijn hierop geen uitzondering. Deze stelen zijn leverbaar in 10 kleuren. Dit betekent dat u de stelen perfect kunt afstemmen op uw HACCP kleurcoderingsprogramma.

Ergonomisch werken met FBK stelen

Een belangrijk onderdeel van de stelen van FBK is dat deze ergonomisch ontworpen zijn. Ergonomisch werken wordt vandaag de dag steeds belangrijker en daarom is het gebruik van een FBK steel ook een pré ten opzichte van een andere steelsoort. Vooral de lengte van de steel is erg belangrijk voor de ergonomie zorg er dus voor dat bij iedere werknemer de juiste steel aanwezig is. Een vuistregel die u kunt hanteren voor de lengte van de steel is dat de steel tot ongeveer onderaan de kin moet komen voor de ideale ergonomie.

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel