VERVANG RUBBERS VLOERTREKKERS

                      

Vervanging rubber voor de vloertrekker 

De vervang rubber is bruikbaar tot 100 graden Celsius.

Hartman Cleaning Products

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Hartman Cleaning Producte uw partner voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Hartman Cleaning Products biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Hartman Cleaning Products en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Hartman Cleaning Products staat voor service en  kwaliteit. Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes zorgen voor een schone omgeving . Wij kunnen u assisteren bij de uitleg aan uw personeel bij het gebruik van de hygiene producten onze ervaring is dat goede bergelijding zeer word gewaardeerd bij uw personeel.

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Hartman Cleaning Products een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Wij leveren bij afname van onze hygiene producten het complete Hygiene werkplan.  Onze specialisten adviseren u graag bij het samenstellen van uw  assortiment.

Sorteer op

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel