FBK HYGIENE TOOLS

Productomschrijving

Kleurcodering

Altijd alert op de vereisten van gewaardeerde klanten, bieden we nu maximaal 10 kleuren: wit, blauw, rood, geel, groen, zwart, oranje, paars, grijs en bruin.

Tolerantiegegevens

Met het oog op de vereisten van de industrie zijn artikelen beschikbaar met warmtetoleranties van -30 ° C / -22 ° F tot + 134 ° C / + 273 ° F (zelfs sommige tot + 250 ° C / + 480 ° F) .

Extrusies voor alle borstellichamen, schoppen, emmers etc.

FBK produceert van kleurgecodeerd nieuw polypropyleen dat onder zeer hoge druk is geïnjecteerd om stevige, sterke vormstukken te produceren. Deze productietechniek stelt FBK-producten apart van geschuimde injectiemethoden.

Hygiene Tools

Het merendeel van de Hygiene Tools wordt gevuld met polyester-PBT-filamenten van verschillende lengten en dikten om aan de toepassing te voldoen. Dit materiaal is uitermate geschikt voor autoclaveren tot + 134 ° C / + 273 ° F, is bestand tegen water en is daarom ideaal voor het behouden van de stugheid van de haren en het herstel van de buiging. Het draagt ​​langer en is bestand tegen vernietiging door een groot aantal bijtende chemische reinigingsmiddelen. 

De hoeveelheid van de vezels is belangrijk voor FBK en de combinatie van precisie geboorde borstelblokken met hoge dichtheid en het inbrengen van roestvrijstalen borgclips bereiken dit doel, terwijl de penetratie van antibacteriële middelen diep in de borstelharen kan worden bereikt.

In antwoord op de vraag van de klant zal er binnenkort een selectie van artikelen beschikbaar zijn met borstelharen die zijn aangebracht in een flexibel harsmengsel. Verbeterde retentie van de borstelharen wordt bereikt naast een solide ankerplek met borstelhaar.


Detecteerbare artikelen

Gefabriceerd van onze eigen formulering met additieven die voldoen aan de voorschriften voor voedselcontact, maakt deze toevoeging materiaal mogelijk dat per ongeluk kan worden losgemaakt van een artikel dat wordt gebruikt om te worden gedetecteerd door standaard in-line metaaldetectieapparatuur. Geschikt voor artikelen die worden gebruikt in de voedingssector en de farmaceutische industrie.


Ergonomie

FBK streeft ernaar artikelen te ontwikkelen die niet alleen geschikt zijn voor het beoogde doel, maar ook ergonomisch en gebruiksvriendelijk zijn. Ons ontwerpteam zal altijd overwegen wat de beste resultaten bereikt met de minste vermoeidheid.


Waar onze producten presteren

Overal en overal is compromisloze reinheid de eis van overkoepelen. Typische marktsoorten die onze producten waarderen zijn: voedsel en drankverwerking, voedselbehandelaars, dienstensector en detailhandel, farmaceutische en medische fabrikanten, ziekenhuizen, gemeentelijke schoonmaak, schoonmaakbedrijven, enz.


Nakoming

FBK-artikelen voldoen aan de beste HACCP-principes, zijn vervaardigd van FDA-conforme materialen en zijn gemaakt in overeenstemming met EU-voorschriften 10/2011 / EG; 1935/2004 / EG; 2023/2006; 579/2011 / EG; EU-richtlijn 93/43 / EEG; 2002/72 / EG; FDA-voedselcode 2009. Als actief lid van de European Brushware Federation werkt het bedrijf in overeenstemming met het PHB-handvest dat is uitgegeven door FEIBP.


Migratietest

Voor artikelen die bedoeld zijn voor rechtstreeks contact met voedingsmiddelen, zijn er migratietests uitgevoerd volgens EU-verordening 10/2011 / EG


Overeenstemming

Met de bovenstaande accreditaties en conformiteitsgaranties komen FBK-artikelen in aanmerking om te passen in HACCP, de International Features Standard (IFS), de British Retail Consortium-standaard (BRC) en het 5S-concept voor LEAN-management.


GOA3 kleurtoewijzingsprogramma

Met kleurcodering een belangrijk verkoopargument in de FBK-marketingstrategie, biedt dit toewijzingsprogramma de mogelijkheid om de scheiding in hele productie-eenheden of werkzones op kleur te plannen. Dit biedt geweldige mogelijkheden om kruisbesmetting te voorkomen door overzichten van bewerkingen te bekijken of af te drukken. Neem voor meer informatie en om op maat gemaakte applicaties te bespreken contact op met uw distributeur.

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel