HYGIENE OP WERKVLOER

Hygiëne op de werkvloer is van absoluut belang. Alles in uw bedrijf netjes en proper houden is niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers, het is ook gewoon aangenamer om in een mooie en propere omgeving te werken. Poetsgerei zoals bezems, borstels, sponzen, schuursponsjes, vegers en stofblikken zijn dan ook onmisbaar voor het dagelijks onderhoud van uw kantoor, magazijn, winkel, Een kokosbezem is ideaal om zand en vuil samen te vegen. Sponzen en schuursponjes zijn onmisbaar in uw bedrijfskeuken of cafetaria.
Doe uw dagelijkse schoonmaak met een stofblik en veger. Zand, stof, kruimels, veegt u snel even op en uw kantoor, kantine of werkplaats blijft altijd netjes. Als u kiest voor de set met stofblik en veger kan u zelfs vegen zonder bukken. Het stofblik is voorzien van een metalen steel van 82 cm en een rubberen rand zodat u makkelijker al het stof kan opvegen. Wanneer u het stofblik optilt, klapt het automatisch dicht. Zo blijft al het opgeveegde stof netjes in het blik.

Een goede spons is onmisbaar voor elke schoonmaak

Met de spons azella reinigt u in een handomdraai diverse soorten materialen en oppervlakken. De spons is vervaardigd uit 100% natuurlijk materiaal en heeft een groot absorptievermogen. Bovendien is deze spons gemakkelijk uit te spoelen en bestand tegen bleekwater. Moet u hardnekkig vuil behandelen, kies dan voor het klassieke groen-gele schuursponsje. Een zijde is een zachte plantaardige spons geschikt voor dagelijkse schoonmaak en aan de andere kant heeft u een groene schuurspons.

Houd het netjes met de hygiëne producten van Hartman Cleaning Products

Bezems en sponzen alleen volstaan natuurlijk niet altijd om een goede hygiëne in uw bedrijf te garanderen. Daarvoor zijn vaak ook andere middelen nodig, zoals: Afvalzakken , Hygienepapier , Toiletproducten , Reinigingsmiddelen , Dispencers , Toiletpapier  enz


Wij helpen u graag bij het kiezen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0654746513

 

 

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel