Messensterilisatorkast

Hartman Cleaning Products Messensterilisatorkast

Ieder restaurant doet er alles aan om een voedselvergiftiging te voorkomen. In de professionele horeca keuken vormt voedselvergiftiging een constante bedreiging maar met een messen sterilisator kast kunt u het risico daarop aanzienlijk verkleinen.

Bij Hartman Cleaning Poducts kunt u terecht voor de aanschaf van een messen sterilisator kast zodat u zeker bent van 100% schone messen en kruisbesmetting geen kans krijgt.

Grote of kleinere messen sterilisator kast

Bij Hartman Cleaning Poducts kiest u tussen een kleiner en groter model van de messen sterilisator kast. In een middelgrote of grote keuken zijn altijd veel messen in gebruik die regelmatig moeten worden gesteriliseerd. Zeker als er met veel verschillen soorten voedsel, vooral vlees, wordt gewerkt is het belangrijk voortdurend alert te zijn op kruisbesmetting. Een messen sterilisator kast doodt voor 99,9% de bacteriën en is geschikt voor 25 tot 30 messen  en een kast 50 tot 60 messen. Kijk naar het assortiment van Hartman Cleaning Poducts naar de voor u meest geschikte messen sterilisator kast.

Hygiëne in de professionele keuken

In de professionele keuken is de hygiëne van groot belang. Bij Hartman Cleaning Poducts kunt u alles vinden voor hygiëne in de keuken en op andere plekken van uw hotel of restaurant. Een messen sterilisator kast voor het steriliseren van messen bijvoorbeeld. Maar ook een grote keus uit schoonmaakmiddelen en aanverwante producten zoals emmers en vegers. Ook uw personeel kunt u zo hygiënisch mogelijk kleden met het uitgebreide aanbod bedrijfskleding van Hartman Cleaning Poducts. Voor messen en snijders en alle andere benodigdheden voor hotel en restaurant waaronder een messen sterilisator kast gaat u naar Hartman Cleaning Poducts

Messen sterilisator kast nodig? Ga naar Hartman Cleaning Poducts

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

www.hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel