Hygiëne papier

         

Hartman Cleaning Products in samen werking met MTS Euro Products levert sinds 1998 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen.

Toiletpapier, handoekrollen, werkdoeken, midirollen, onderzoektafelpapier,enz

Toiletpapier is er in vele soorten: traditionele rollen, gevouwen toiletpapier, jumbo rollen, coreless en compactrollen. De keuze voor de soort toiletrol wordt bepaald door de intensiviteit waarmee de sanitaire ruimte bezocht wordt en de dispenser waarin de toiletrol moet passen. Toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Hartman Cleaning Products heeft ze op voorraad en geeft u graag een passend advies voor uw bedrijf, school of instelling.

Handdoekjes Onderzoek heeft aangetoond dat papieren handdoeken het meest hygiënisch zijn voor het drogen van handen*. Het gebruik van papieren wegwerphanddoeken is snel, effectief en ze zijn zuinig in gebruik. Grondig drogen is noodzakelijk om vermeerdering van bacteriën op de handen te voorkomen. Papieren handdoeken doen dit doeltreffender dan alle andere manieren van drogen. De keuze van een tissuekwaliteit kan het gebruik van het aantal handdoekjes reduceren. Hierdoor kunnen kosten worden gereduceerd. Papieren handdoeken zijn verkrijgbaar in: papieren handdoekrollen, ZZ- en C- vouw handdoeken en intergevouwen handdoeken. Deze handdoeken zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.

Poetspapier, Industriepapier & Werkdoeken Papier heeft vele goede eigenschappen en is daardoor geschikt voor talloze toepassingen. Papier staat bekent om het hoge van absorptievermogen van water, maar ook van olie, smeer en vetten. Poetspapier en industriepapier zijn verkrijgbaar in een ruime sortering van kwaliteiten en afmetingen.

Naast een compleet assortiment papier bieden wij ook een royaal assortiment werkdoeken. Het hebben van de juiste werkdoek voor een bepaalde karwei kan cruciaal zijn. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze hierin.

Hartman Cleaning Product kent vele gebruiksmomenten en gebruikersgemakken. Servetten, placemats, zakdoekjes en tissues, keukenrollen, onderzoektafelpapier, vouwhanddoek, midi handdoekrollenjes enz zijn daar goede voorbeelden van.

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel