Desinfectie middelen

Reinigings- en desinfectiemiddelen

Hartman Cleaning Products heeft een uitgebreid assortiment aan reinigings- en desinfectiemiddelen die u kunt inzetten voor het reinigen en desinfecteren van de werkvloer, materialen of huidoppervlakten.

Het assortiment bestaat uit bekende merken waarop u kunt vertrouwen zoals CMT, Vikan, Tork, Kimberly Clark, DEB-Stoko en Steripower.

Of het nu alleen gaat om het reinigen van bevuilde oppervlakten of het doden van micro-organismen, voor elke situatie bieden wij u een passende oplossing.

De reinigings- en desinfectiemiddelen voldoen aan de meest recente Europese en nationale wetgeving zodat u zeker weet dat u een goed product gebruikt.

Reinigings- en desinfectiemiddelen voor iedereen

Onze reinigings- en desinfectiemiddelen worden in diverse sectoren gebruikt zoals voedingsindustrie, gezondheidszorg, kinderdagverblijven, agrarische sector, hospitality, algemene industrie en in de retail.

Iedere werkplek vereist een goede hygiëne om (kruis)besmetting te voorkomen, kies daarom altijd reinigings- en desinfectiemiddelen die voldoen aan de eisen die uw werkomgeving vereist.

Reinigings- en desinfectiemiddelen kopen

Goede reinigings- en desinfectiemiddelen kunt u snel en eenvoudig bestellen in onze webshop.

Wanneer u voor 12.00 uur uw bestelling bij Hartman Cleaning Products plaatst, zijn uw artikelen de volgende dag al in huis. 

Kun u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van het juiste Reinigings- en desinfectiemiddel voor uw bedrijf

Neem dan vrijblijven kontact met ons op en wij helpen u graag verder met het zoeken van de juiste

Reinigings- en desinfectiemiddelen

Tel : 06-54746513 of mail naar hartmanenzn@gmail.com 

Klanten kochten ook : 

Persoonlijke Hygiene  -  Reinigings middel   -  Afvalzakken   -   Hygiene geredschappen  -  Handdoeken en Badjassen  -  Schoonmaak machines

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel