Absorptiemateriaal

Standaard en in noodgevallen

In uw organisatie heeft u vast wel eens te maken gehad met een lekkage. Het gebruik van een juist absorptiemiddel is hierbij essentieel. Hartman Cleaning Products biedt u verschillende soorten absorptiematerialen aan. Of het nu gaat om het absorberen van olie, water of andere vloeistoffen. Absorptiematerialen hebben specifieke eigenschappen waardoor deze in verschillende calamiteiten ingezet kunnen worden. Onze vertegenwoordigers adviseren u graag over welk absorptiemiddel het beste bij uw onderneming past.

Verschillende soorten absorptiematerialen

Only Oil Sorbents, Universele Sorbents, Industriële Sorbents en absorptiekorrels. Dit zijn de verschillende soorten absorptiematerialen die Hartman Cleaning Products u kan bieden. De materialen zijn verkrijgbaar in doeken, rollen, korrels en socks zodat er altijd een middel is voor uw wensen en behoeften.

Rupture Seal

Daarnaast heeft Hartman Cleaning Products ook de RuptureSeal in het assortiment. RuptureSeal is het hulpmiddel voor het stoppen en blokkeren van lekkages als gevolg van een accidentele breuk. Rupture Seal is in diverse formaten verkrijgbaar.

Kennismaken of samenwerken?

Wilt u weten wat Hartman Cleaning Products voor u kan betekenen?

Neem dan eens contact op of bezoek onze showroom aan de Eglantierbaan 47 - 2908LV te Capelle aan den IJssel

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

Wij maken graag tijd voor u vrij om u, en uw bedrijf beter te leren kennen.

Klanten kochten ook : 

Persoonlijke Hygiene  -  Reinigings middel   -  Afvalzakken   -   Hygiene geredschappen  -  Handdoeken en Badjassen  -  Schoonmaak machines

 

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel