DISPENSERS ZEEP

Het belang van schone handen

Het belang van handen wassen wordt nogal eens onderschat. Veel mensen wassen hun handen vluchtig en plichtmatig. Dat is niet voldoende voor schone handen. En onverstandig, want handen zijn het ideale doorgeefluik voor ziektekiemen.

Je handen raken voortdurend dingen aan. Thuis én op het werk, waar vele andere handen dezelfde voorwerpen beroeren. Van koffieautomaat tot deurklink. Je kunt je voorstellen hoeveel bacteriën er op deze oppervlakken huizen.Het is dus verstandig om voorwerpen waar veel mensen met hun vingers aan zitten, regelmatig te reinigen (neem de spoelknop, kraan en het lichtknopje in het toilet).

Griepvirus voorkomen
Ook is het belangrijk om bacteriespreiding en kruisbesmetting preventief aan te pakken. Oftewel zorgen dat mensen hun handen goed wassen. Schone handen verspreiden minder ziektekiemen. Regelmatig en goed handen wassen is zelfs de belangrijkste manier om het griepvirus te voorkomen, blijkt uit divers onderzoek. Volgens wetenschappers zijn ongewassen handen goed voor 80 procent van alle voorkomende infecties!

Tips voor een goede oplossing om de handen te wassen
In het huidige klimaat in Nederland - zachte winters, temperatuurschommelingen in de zomer, veel regenval – komen griepepidemieën steeds frequenter voor. Handen wassen en desinfecteren is daarmee nog belangrijker geworden.

Zorg daarom op de werkvloer voor een goede oplossing om de handen te wassen en desinfecteren

Online reinigingsmiddelen en hygiene gereedschappen kopen doet u eenvoudig via onze webshop

www.hartmancleaningproducts.nl

Of kom eens langs in onze showroom

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

 

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel