BRITA Decarbinisatie

De ideale oplossing voor het bereiden van aparte gerechten in feilloos werkende apparaten die kalkvrij blijven en langdurig optimale resultaten bereiken.

PURITY Steam filters staan garant voor een veilige voorkoming van kalkvorming, voor een betrouwbare verwijdering van geur- en smaakverstorende stoffen en dus voor een perfect vers en smakelijk uiterlijk van gerechten en bakproducten en een lange, onderhoudsvrije levensduur van machines.

Toepassingsgebieden:

  • Combisteamers en bakovens

Filtertechnologie:

  • Decarbonisatie

De ideale oplossing voor het bereiden van aparte gerechten in feilloos werkende apparaten die kalkvrij blijven en langdurig optimale resultaten bereiken.

Het beste water voor de beste smaak

De PURITY Steam onttrekt gericht de kalkvormende ionen aan het leidingwater. Het resultaat is gedeeltelijk gedemineraliseerd water van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw hoogwaardige apparatuur 24 uur per dag de beste prestaties levert. De constante waterkwaliteit gedurende de gehele filtertijd beschermt uw apparatuur en garandeert de beste resultaten. U profiteert van lagere onderhoudskosten en van een perfecte presentatie van uw gerechten.

De PURITY Steam-technologie

Met PURITY Steam worden tijdens de doorstroming via een ionenwisselaar selectief calcium- en magnesiumionen aan het leidingwater onttrokken. Bovendien bindt het filtermateriaal zware metalen zoals bijvoorbeeld lood en koper en vermindert het naast organische verontreinigingen ook geur- en smaakverstorende stoffen. Door middel van een variabele bypassinstelling die speciaal op combisteamers en bakovens is afgestemd, wordt de verlaging van de carbonaathardheid aangepast aan de lokale waterhardheid om een optimale waterkwaliteit te bereiken. Door de hogere doorstroming en het lagere drukverlies is een probleemloos gebruik ook van grotere combisteamers en bakovens gewaarborgd.

IntelliBypass-technologie

IntelliBypass-button

De unieke IntelliBypass-technologie maakt een gelijkblijvende hoeveelheid bypasswater mogelijk onafhankelijk van de volumestroom. Hierdoor is met name bij geringe doorstroomvolumes een constant hoge waterkwaliteit gewaarborgd.

Met BRITA zit u altijd aan de veilige kant!

De levensmiddelkwaliteit van BRITA waterfilterproducten wordt door onafhankelijke instituten getest en gecontroleerd. De PURITY-systemen dragen het keurmerk van de Duitse TÜV, SVGW, WRAS, VA en keurmerken uit andere landen. Elektronische onderdelen zijn uiteraard voorzien van het CE-keurmerk.

TÜV-Oktagon-LogoSVGW-LogoWRAS-LogoACS-LogoEACTIFQ

Filtratiestappen

Filtratiestappen PURITY Steam

1. Voorfiltratie

Het voorfiltervlies verwijdert grove deeltjes

2. Reductie van de carbonaathardheid

Een ionenwisselaar reduceert de carbonaathardheid en voorkomt kalkafzettingen

3. Fijnfiltratie

Houdt deeltjes tot een grootte van 10 µm tegen

Klanten kochten ook : 

Reinigings middel   -  Afvalzakken   -   Hygiene geredschappen  -  Handdoeken en Badjassen  -  Schoonmaak machines

Online reinigingsmiddelen en hygiene gereedschappen kopen doet u eenvoudig via onze webshop

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

U kunt uw vraag ook via Whatsapp sturen : 0654746513

Sorteer op
© 2015 - 2021 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel