BRITA waterfilter, ontharder vaatwasser

De ideale oplossing voor het professioneel afwassen van waardevol bestek, kostbaar glaswerk en mooi serviesgoed.

Behoedzame reiniging door gedeeltelijke demineralisatie

Het PURITY 1200 Clean gedeeltelijke demineralisatiefilter zorgt door middel van een speciaal ontwikkeld filtermedium voor een langdurige bescherming tegen kalkafzetting in uw machine en op het vaatwerk. Servicewerkzaamheden met hoge kosten of uitvaltijden van machines behoren bij toepassing van de PURITY 1200 Clean tot het verleden. Bovendien wordt door de warmwaterreiniging van het Waterfiltersysteem (tot 60°C) bespaard op energiekosten.

PURITY Clean technologie

Een individueel ingesteld filtermedium verwijdert de kalkvormende ionen gericht uit het ongezuiverde water. Het resultaat: gedeeltelijk gedemineraliseerd water, dat overal kan worden toegepast, waar de carbonaathardheid te hoog en het aanvullend mineralengehalte in ongezuiverd water als niet-kritiek kan worden gekenmerkt.

Behoedzame reiniging door volledige demineralisatie – PURITY Clean Extra

Het PURITY 1200 Clean Extra filter voor volledige demineralisatie is nu met een nieuwe, geoptimaliseerde filtermediasamenstelling uitgerust, die ervoor zorgt dat het filter nu ook bij een aanzienlijk hoger waterverbruik kan worden gebruikt. De capaciteit is met 44% toegenomen tot meer dan 5.000 liter*, terwijl de filtergrootte hetzelfde is gebleven - veel prestaties in een compact filterformaat. Een zichtbaar voordeel, dat zijn vruchten afwerpt. Het PURITY 1200 Clean Extra filter voor volledige demineralisatie staat met zijn unieke en innovatieve samenstelling van het filtermedium garant voor de optimale reiniging van bestek, glaswerk en serviesgoed. Kalkafzetting, vlekken, sluiers en glasbreuk na een spoelbeurt behoren tot het verleden, evenals het omslachtige navullen voor het regenereren van traditionele waterzuiveringssystemen. Bovendien wordt door de warmwaterreiniging van het waterfiltersysteem (tot 60°C) bespaard op energiekosten.
*bij een totale hardheid 10° dH en een bypass van 0 %

De PURITY Clean Extra technologie

Drie individueel op elkaar afgestemde filtermedia halen gericht alle kalk-, vlekken- en strepen vormende ionen uit het ongezuiverde water. Het resultaat: volledig gedemineraliseerd water, dat overal kan worden toegepast, waar ondanks decarbonisatie (gedeeltelijke demineralisatie) vanwege een aanvullend hoog mineralengehalte ongewenste kwaliteitsverliezen kunnen optreden.

IntelliBypass-technologie

IntelliBypass-button

De unieke IntelliBypass-technologie maakt een gelijkblijvende hoeveelheid bypasswater mogelijk onafhankelijk van de volumestroom. Hierdoor is met name bij geringe doorstroomvolumes een constant hoge waterkwaliteit gewaarborgd.

Met BRITA zit u altijd aan de veilige kant!

De levensmiddelkwaliteit van BRITA waterfilterproducten wordt door onafhankelijke instituten getest en gecontroleerd. De PURITY-systemen dragen het keurmerk van de Duitse TÜV, SVGW, WRAS, VA en keurmerken uit andere landen. Elektronische onderdelen zijn uiteraard voorzien van het CE-keurmerk.

Klanten kochten ook : 

Reinigings middel   -  Afvalzakken   -   Hygiene geredschappen  -  Handdoeken en Badjassen  -  Schoonmaak machines

Online reinigingsmiddelen en hygiene gereedschappen kopen doet u eenvoudig via onze webshop

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

hartmancleaningproducts.nl

Eglantierbaan 47 - 2908LV - Capelle ad IJssel

Graag even van te voren bellen zodat wij alle tijd hebben om u te word te staan

Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com

U kunt uw vraag ook via Whatsapp sturen : 0654746513

Sorteer op
© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel