Vaatwasmiddelen professionele vaatwasser

Hartman Cleaning products vloeibaar vaatwasmiddel, glazenspoelmiddel en naglansspoelmiddel

Snelheid is essentieel bij het reinigen van het vaatwerk in professionele keukens.

Een afwascyclus neemt minder dan twee minuten in beslag in bijvoorbeeld de spoelkeukens van horecabedrijven, bedrijfskantines en zorginstellingen. Uiteraard zijn de machinevaatwasmiddelen van Hartman Cleaning Products hierop aangepast. In Hartman Cleaning Products professionele vaatwas verdient het de aanbeveling om zoveel mogelijk te werken met automatische doseersystemen.

Gebruik dus nooit een professioneel machinevaatwasmiddel in uw vaatwasser thuis!

Voor de machinale reiniging van vaatwerk wordt gebruik gemaakt van:

  • Machinevaatwasmiddelen voor het vaatwerk. Ze zijn in poedervorm, tabletten of als vloeistof verkrijgbaar. Vloeibare producten worden vooral toegepast in systemen met een automatische dosering. De professionele machinevaatwasmiddelen zijn sterker geconcentreerd dan de huishoudelijke varianten.
  • Glansspoelmiddelen worden ook wel naglansmiddelen genoemd. Ze ontspannen het water, zodat het snel afdruipt en het vaatwerk snel en streeploos opdroogt. Dit voorkomt dat het vocht een voedingsbron vormt voor bacteriën.
  • Ontkalkingsmiddelen worden periodiek (enkele keren per jaar) gebruikt om kalkafzettingen te verwijderen van de sproeikoppen en de gehele binnenkant van de vaatwasmachine.U kunt ook gebruikmaken van automatiche waterontharder zodat u dit niet kunt vergeten en de levensduur van uw machine jaren word verlengt.
  • Voorweekmiddelen worden gebruikt om vaatwerk met vastgekoekte etensresten of zetmeelaanslag voor te weken, voordat het in de vaatwasmachine wordt gereinigd. Zetmeelaanslag wordt in de vaatwasmachine vaak niet (voldoende) verwijderd. Een voorweekmiddel kan bijvoorbeeld actieve zuurstof bevatten. Het vaatwerk moet worden geplaatst in een warme of hete oplossing, zodat de actieve zuurstof werkzaam is.

Naar de producten

 

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel