Hygiene dispenserlines

Hartman Cleaning Products dispenserlines

Steeds meer gebouwen in heel Europa zijn voorzien van de sanitaire accessoires van . Van horeca, hotels,garage's, kantoren en openbare ruimtes tot industriële omgevingen en zorginstellingen. 

Wij leveren unieke dispenserlijnen. Accessoires waarmee u sanitaire ruimten stijlvol en functioneel inricht. Kunststof accessoires voor omgevingen waarin vooral functionaliteit en efficiency tellen. Maar ook exclusieve RVS lijnen die stijlbewuste opdrachtgevers en hun architecten uit het hart zijn gegrepen. Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden. Van razendsnelle levering uit voorraad tot de ontwikkeling van private labels en maatwerkproducten.

We sluiten daarbij zo nauw mogelijk aan bij de vraag in de markt. We zijn ervan overtuigd: in elk segment zijn levensduur en gebruiksgemak van belang. Het zijn uiteindelijk de gebruikers en de facilitair medewerkers die onze sanitaire accessoires op waarde kunnen schatten.

Veelzijdige oplossingen
Met onze dispenserlijnen bedienen we de markt in haar volle breedte. We hebben producten voor toepassingen waarbij functionaliteit en efficiency bepalend zijn. Maar ook hebben we hoogwaardige designproducten die stijlbewuste opdrachtgevers en hun architecten uit het hart zijn gegrepen.

Excellente service
U kunt op de beste service rekenen bij ons. Zo maken we het u gemakkelijk door alle denkbare productinformatie via deze website beschikbaar te stellen. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar voor u. Of u nu een offerte wilt aanvragen, een technisch vraagstuk wilt delen of een klacht hebt over een product.

Korte levertijden
Als  u voor 12.00 uur bestelt is de bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag geleverd.

Standaard, maatwerk of private label
Hebt u specifieke wensen? Wilt u een product laten aanpassen of samen met ons een private label lijn op de markt brengen? Dan kunnen wij volledig invulling geven aan uw wensen. Omdat we een R&D-team in huis hebben, zijn we uitermate flexibel in productontwikkeling. Onze inventieve engineers gaan graag de uitdaging aan.

© 2015 - 2022 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel