BEDRIJFSACTIVITEIT

BEDRIJFSACTIVITEIT

Hartman Cleaning Products  is dé one-stop-shop voor alle producten die een bijdrage leveren aan de verbetering van de hygiëne in uw bedrijf of organisatie. We vertegenwoordigen de meest toonaangevende producenten van onder andere hoogwaardige nonwovens en diverse soorten hygiënepapier, reinigingsproducten en systemen. Daarnaast staat Hartman Cleaning Products bekend als dé leverancier voor HACCP producten en ondersteuning bij uw hygiene problemen. Ook de ontwikkeling in ons bedrijf waar wij streven naar een hygieniche werkplek voor gast en personeel.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van Hygiene in de horeca. Onze inspanningen om zo milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord mogelijk te werken, zijn beloond met talrijke certificeringen.

De partners van Hartman Cleaning Products beschikken over een eigen Research- and Development Laboratorium, waar kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld en/of gemodificeerd worden. Ook worden er regelmatig producten naar wens van de klant ontwikkeld en/of gemodificeerd.
Onze producten worden in eigen beheer gefabriceerd, afgevuld en geëtiketteerd en vinden na een gedegen kwaliteitscontrole de weg naar de klant.

Deze producent van de reinigingsmiddelen beschikken over alle noodzakelijke vergunningen en heeft milieubescherming hoog in het vaandel staan.

Aanbieding

© 2015 - 2020 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel