HORECA EN HYGIËNE

WAT IS HET BELANGRIJKSTE IN DE HORECA 
Het allerbelangrijkste is de Hygiene zowel in het restaurant of in de keuken je kunt nog zo heerlijk gegeten hebben maar als je met buikpijn thuis kom is het niet zo heerlijk meer.

Schoonmaken en desinfecteren is het hygiënisch uitgangspunt voor een goede basis.
Krijgt uw bedrijfskeuken wel genoeg aandacht?

Goed schoonmaken is zeer belangrijk en mede een belangrijk H.A.C.C.P. principe.

Dagelijkse schoonmaak alleen
is niet meer toereikend en zeker met huidige wetgevingen!
Gebruik ook de juiste producten en niet alleen maar kijken O wat is het goedkoopst in de supermarkt er zijn bedrijven die hier gespecialiceerd zijn en kijken niet alleen naar oppervlakkig schoonmaken maar ook naar goede desinfectie en Hy­gi­ë­ni­sch werken in de keuken.
U kunt hiermee geholpen worden en toch op een voordelige en goede manier schoonmaken.
Met mijn achtergrond in de voedingsindustrie hebben wij al menig Horeca bedrijf geadviseerd in het Hy­gi­ë­ni­sch werken in keuken en restaurant.
H.A.C.C.P- principe te verbeteren.
Het keukenpersoneel op een heilzame manier, verantwoord en veilig laten werken.
Elke keuken heeft een goed en dagelijks programma nodig
om de de etensresten, vet en vuil op een juiste en veilige manier te verwijderen.

Neem vrijblijven contact met ons op : 06-54746513

Aanbieding

© 2015 - 2019 Hygiëne- & schoonmaak middelen/producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel